25 december 2017

påväg!

Då var det så dags!

Dan innan julafton firade vi jul hos Andreas föräldrar med god julmat och julklappar. Alla nöjda och glada!

Sen hem på kvällen och packa det sista. Klockan 06:00 på morgonen kom taxin som körde oss ut till Landvetter. Smidig incheckning och planet lyfte i tid. Märks att barnen är stora nu. Inget bök utan lugna och förväntansfulla.

Mellanlandning på Heathrow med 2h till nästa flyg. Det behövdes; byte av terminal, extracheck av Andreas handbagage, toabesök. Lite hungriga och otåliga att få gå på flyget så vi kan boa in oss på våra platser inför 10h flygresa till miami.

Sitter nu på flyget. Barnen och Andreas tittar på film och jag läser bok och sippar på ett glas rött. Vad jag gillar att vara på resande fot!

Många från göteborgsflyget är med även på detta plan och RN familj ska nästan göra samma trupp som oss. 

Vi kommer landa ca kl16 lokal tid på julafton och då blir det att hämta ut bilen, äta, shoppa lite färdkost och köra till hotellet. Hotellet ligger vid flygplatsen och jag tror det blir skönt att krypa i säng ganska tidigt.

Dan efter kör vi mot västkusten. Ändrade planer då vi fick resa på att några kompisar också är i florida. Såklart vi ska passa på att ses. Så vi har bokat om och kör två nätter i sarasota där de kommer vara.

Nu är det bara 8h kvar innan vi landar. Gött!














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar